long time! I know..

Hej hallå på er, framför allt Ingela! jag vet att du väntar på att få läsa några rader. Konstigt nog så tar jag mig tid att skriva när jag inte har tid egentligen. vad jag menar med de är att jag har två eximinationer imorgon. Två eximinationer som kommer att sätta mina memorerings skills på prov. Dessa "himla" eximinationer och två på en och samma dag. Det är inte så att jag njuter av mina timmer och minuter av dessa dagar. Plugg cirkus 11 timmar om dagen har det blivit den senaste veckan. Ändå vill jag påstå att det finns massa som jag inte kan. Tänk dig själv att du skall memorera 6 stycken essär, treatment progrmes och basic info i ett ämne och i de andra en massa massa info om hur man skall förändra ett område i samhället. För mig är detta galet och sätter en hög press på oss studenter. Hemma på Högskolan Väst är pluggandet av en helt annan standard och vad jag vill påså mer behaglig och mindre stressful.

Nu är det dags för avspark = Mexico - Frankrike. de skall bli en avslappnande stund, eller egentligen inte jag skall gå igon community work en gång till sen får de räcka med pluggande.

Imorgon blir det tenta 6 timmar och sen skall jag ta en och annan öl (:, de kan jag tycka att jag är värd. Efter helgen blir det att köra på med pluggandet igen, för om en vecka är de dags för nästa eximination.

Längtar till Sverige. Just nu sitter jag med mösa och vantar inne, dessutom är jag inlindad i en filt för de är så himla kallt inom hus. Men först e de dags för sydafika och massa äventyr.

För dig som vill se bilder, gå in på mina vänners blogg: windycorners.bloggspot

Ses snart

RSS 2.0