Vintern är påväg, men vad innebär de då?

Jag sitter nu inne på mitt rum och väntar på att jag skall gå till skolan. Vi skall avsluta vårt grupparbete i dag som jag hoppas vi skall kunna få godkänt på. jag vill inte påstå att det varit ett grupparbete då somliga inte har gjort ett skit. Det irreterar mig, men de är bara att släppa. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd över mitt sista test resultat som slutade på 98 %.

Vinter! ja, inte hade jag kunnat tänka mig att de skulle kunna bli kallt i Namibia - Afrika, men de kan de. Vi har inte nått de kallaste månaderna än och idagsläget kan de bli väldigt kallt inne i vårt hus på nätterna. Sofia och Elise har köpt filtar, tofflor och varma sockor. jag har inte börjat klaga ännu, tidigare sov jag på soffan för att de var så varmt, nu äntligen är det kallare och jag kan sova i min säng.

Vad har hänt de senaste? Vi har varit i en gamepark och sett en massa djur, bland annat giraff. De var häftigt och vi var inne och hälsade på en massa papegojor som var grymt bra på att rabbla olika meningar.

Jag har sett en gigantisk orm, dock var den död - överkörd. Den låg intill vägkanten ca 500 meter i från skolan - Unam. Lite skrämmande eftersom det tyder på att det finns ormar inne i staden och att de kan komma på besök vid vårt hus. Mi not like!

En dag åkte vi till ett ställe vid en "älv". Där tillbringa vi hea dagen med att sola, läsa, grilla och dricka öl. Det var en härlig dag med en fin solnedgång.

I övrigt rullar dagarna på, tiden går fort, mycket plugg och mycket löpning.

ADIOS!

De gäller att dricka när man befinner sig i öknen och campar :)


Det finns saker som man måste men ändå inte gör..som att plugga!

hej hallå där!
Som rubriken lyder, jag kommer på ursäkter för att slippa plugget. Jag känner mig ändå stolt eftersom jag har klarat de två första testen. Test om två dagar och detta testet kommer att vara svårare känns de som iallafall. Anser att de är ett konstigt sätt att plugga då vi skall rabbla upp saker på ett test, hemma sitter vi i lugn och ro och skriver våra hemtentor.

Jag har gått och blivit äldre också, en siffra iallafall, måste lära mig att se de som något positivt, man blir ju vis med åren. Jag hade iallafall en super fin dag. Den började med sång och tårta på sängen, fick även 4 liter cola light, två par örhängen och armband. Tack Jocke, Elise och Sofia. Dagen rullade på och jag var iväg till katatura, den fattiga delen av Windhoek, drack öl och gjorde comunity work hur de nu går ihop, kvällen blev livad med ca 25 pers som firade mig, dansade och drack av bålen som jag fixat...

Tack och på återseende

Time for relax

Oj,oj oj..nu regnar de och solen skinner på samma gång, det är varmt och jag dricker en Savanna Dry. (en cider) Jag har de allmänt gött men är lite frustrerade då jag tappat bort två saker från min shopping. Först märkte jag att jag glömt mina ägg från affären och sen när jag kom hem saknades de en påse med min favo tröja = attans.

Har haft en super helg i öknen. Vi har slappat, gått i sandynor, sett en canyon, solat badat och grillat. Det var himla nice.

Vi har lov hela veckan, men jag måste dock plugga en del iallafall. Vi har test nästa vecka samt att vi har en inlämningsuppgift.

På fredag fyller jag år och då skall de bli fest i huset. Skall väl bjuda på tårta hade jag tänkt.

Köss och hej

RSS 2.0